Bentax-Brand-Logo-rgb-250
Menu_klikud.png
Du er logget ind som en anden bruger. Returner til egen bruger.
Se Kurv

Kaffeløsninger til offentlige virksomheder og institutioner

Med vores store udvalg af kantine- og kaffeautomater er du sikker på at en god kop kaffe, kakao, te eller en let snack er tilgængelig døgnet rundt - uanset om du befinder dig på lærerværelset, plejehjemmet, på hospitalet eller i kantinen på skolen.

Offentlig1

Institutleder Carsten Sørensen nyder kaffen fra Thermoplan kaffemaskinen

Offentlig2

Thermoplans BW one og BW3 CBT kaffemaskiner placeret i fællesområde på Aarhus Business College

En god kop kaffe er ofte kollegaernes samlingspunkt, en fast del af et godt og produktivt møde – og så kan en kop kaffe slå lidt af ventetiden ihjel i et venteværelse. Den stigende interesse for god kaffe har også gjort sit indtog på de offentlige arbejdspladser, skoler og institutioner. I dag er kravene højere til den kaffe som bliver serveret for medarbejdere, elever, gæster og patienter end tidligere. 


Der drikkes meget kaffe i den offentlige sektor. Vores store udvalg af kantineautomater og kaffeautomater sikrer at en god kop kaffe, kakao, the eller en let snack er tilgængelig døgnet rundt - uanset om du befinder dig på lærerværelset, plejehjemmet, på hospitalet eller i kantinen på din skole.


En god kop kaffe er ofte kollegaernes samlingspunkt, en fast del af de indledende øvelser til et godt og produktivt møde – og så kan en kop kaffe slå lidt af ventetiden ihjel i et venteværelse. 


Fleksible kaffeløsninger til det offentlige

Uanset hvilken slags offentlig institution eller kontor du sidder i – om det er kommune, region eller stat, så har vi en kaffeløsning der passer til dine specifikke behov. Bentax har i 25 år leveret kaffe og kaffemaskiner til uddannelsesinstitutioner, offentlige virksomheder, hospitaler, skoler mv. 


Når vi skal skalere den rigtige kaffeløsning kigger vi på en række parametre; afstand mellem forskellige afdelinger, estimeret dagligt forbrug, brugervenlighed, rengøring, krav til økologi, strømforbrug mv. Du kan kontakte en af vores dygtige konsulenter her og høre om dine muligheder og få et uforpligtende tilbud på den helt rigtige kaffeløsning.


Betalingsløsning

En kaffeløsning med betalingsløsning er ideel i det offentlige rum, hvor der kommer mange mennesker, som skal betale for kaffen, f.eks. på et hospital eller en uddannelsesinstitution.


Vi har fleksible betalingsløsninger hvor det er muligt at betale med bl.a. kreditkort, dankort eller personalekort, samt mobile betalingsløsninger, og hvor du løbende kan monitorere hvordan salget af f.eks. kaffe går – du kan læse mere om vores forskellige betalingsløsninger her. 


Til virksomheder kan betalingsløsningen være en kort- eller chiplæser eller blot en nøgle, som registrerer det individuelle forbrug på en given medarbejder. Vi har alle de mest anvendte systemer i vores sortiment og kan, sammen med dig, finde netop det betalingssystem, som passer din virksomhed bedst.  


Landsdækkende service

Driftsikkerhed og hurtig, professionel service er en af vores nøglemærker. Vores team af servicemontører er fordelt over hele landet og sørger for at jeres kaffemaskine altid fungerer optimalt. Vi leverer kaffe og kaffeløsninger til offentlige virksomheder i alle landets regioner og kommuner, så uanset om det gælder et uforpligtende tilbud, service, reparation eller montage, så er der altid en Bentax-konsulent i nærheden. Udover kaffeløsninger til det offentlige, servicerer vi en bred portefølje af kaffeelskere, herunder restauranter, cafeer, baristaer og private virksomheder. 


Ønsker du at læse om kunder vi har hjulpet med en kaffeløsning? Se vores referencer her. 

Bliv ringet op 

- udfyld nedenstående kontaktformular, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.  1. Du skal godkende at vi har dine data og kan bruge dem til kontakte dig med. Læs mere her

Vil du vide mere? Tryk her - så hører du fra os, før end du har drukket din næste kop kaffe