Bentax-Brand-Logo-rgb-250
Menu_klikud.png
Du er logget ind som en anden bruger. Returner til egen bruger.
Se Kurv


”Vi skaber langvarige og nære relationer. Med udgangspunkt i hæderlighed, ærlighed og høj faglighed matcher vi løsningerne med behovene, vi ser. Derfor får vores kunder markedets bedste kaffeløsninger, når de vælger os som partner”

Søren Hansen, direktør, Bentax A/S


Velkommen til Danmarks mest moderne kaffehus

og velkommen til en verden, hvor det handler om god kaffeKaffe, kaffemaskiner, kaffeløsninger - og alt det som hører dertil

Vores udgangspunkt er kaffen, der serveres for dig. Den skal smage så godt som overhovedet muligt. Uanset hvor den drikkes, om det er på jobbet, i byen, hjemme eller på vejen. Vi ønsker at give dig den bedst mulige kaffeoplevelse. Mange faktorer spiller ind i en kaffeoplevelse – kaffebønnernes smag og kvalitet, brygmetoden, baristaens erfaring og træning, rengøringsniveau og vandkvalitet blot for at nævne nogle få.

I Bentax lever vi af at levere kaffe, ingredienser, emballage, kaffemaskiner og andet udstyr, servicere maskiner, rådgive samt undervise vores kunder i alle facetter af kaffens univers.


Med udgangspunkt i dig

Alt skal starte et sted. I Bentax tager vi udgangspunkt i dine behov, dine krav og dine ønsker. Måske er du allerede vant til at købe kaffemaskiner, kaffe og relaterede produkter. Måske er kaffens verden helt ny og uvant. Uanset hvor meget eller hvor lidt du kender til kaffens verden, kan du være sikker på at få en første klasses professionel sparring fra os. Vi ønsker nemlig, at du bliver så glad for din løsning, at du altid vil tænke tilbage på dit samarbejde med os som optimalt.


Hæderlighed, ordentlighed og høj faglighed

Bentax er bygget op på tre kerneværdier: Hæderlighed, ordentlighed og høj faglighed. Du kan forvente, at vi tilbyder den mest hæderlige løsning, du kan få. Vi ønsker at spille på den lange bane og ved, at tillid er grundstenen i lange partnerskaber og relationer. Derfor er begrebet ”hæderlighed” kommet for at blive i Bentax. Under fanen referencer kan du læse, hvad et lille udpluk af vores kunder synes om Bentax som samarbejdspartner.


Vi forventer, at vores leverandører forstår og lever op til vores ønske om at kunne levere ”hæderlige” produkter, som både de og vi kan stå inde for. Derfor er vores leverandører nøje udvalgte ud fra strenge krav til kvalitet, service og innovation.


Uanset om man er kunde eller leverandør, arbejder vi ud fra en partnerskabstankegang. Vi ønsker at spille på den lange bane, og det håber vi også, at du vil.


Fokus på mennesker og miljø

Vi har fokus på at udvise social ansvarlighed og har gjort det lige siden, virksomheden blev grundlagt i 2004. Det kræver overskud og styrke for en virksomhed at kunne rumme udsatte, som måske står på kanten af arbejdsmarkedet og stiller krav til både ledere og kollegaer. Gevinsten ved at være i en virksomhed, som kan rumme forskellighed og støtte andre menneske, er dog langt større. Det er vores erfaring, at det i sidste ende er begge parter, som vokser med opgaven. Hvem ved, hvornår det bliver en selv, der kan få brug for en støttende hånd? Vi har i vores CSR-politik en hensigt om at have én ansat på særlige vilkår for hver 10 medarbejdere, som er ansat på ordinære vilkår.


En ting er at være social ansvarlig i Danmark, en anden er at udvise social ansvarlighed i forholdt til vores samarbejdspartnere i tredje verdens lande, nemlig kaffebønderne og deres familier. Vi arbejder løbende med at udvikle og støtte projekter, som arbejder mod at minimere fattigdom. Et af projekterne støtter børns skolegang i Guatemala via salg af kaffesække, et andet større og mere omfangsrigt projekt er i form af et samarbejde med African Coffee Roasters, som har etableret et kafferisteri i Kenya. Vores holdning er klar, vi ønsker at støtte både lokalt og globalt.

Bæredygtighed handler i særdeleshed også om miljø. Vi arbejder kontinuerligt med at skabe flere bæredygtige løsninger og en mere bæredygtig drift. Vi sætter løbende fokus på nye områder og genbesøger cykliske områder som produktion, emballage, fragt, affaldssortering, madspild, ressourceminimering osv. Vores kafferisteri er således energioptimeret og bliver løbende justeret i forhold til ny viden og teknologi. Du kan læse meget mere om vores risteri og de miljømæssige tiltag, vi har taget i afsnittet Grøn profil.


I vores sortiment har vi fokus på at tilbyde et bredt udvalg af bæredygtige produkter. Du kan således i dag finde et bredt udvalg af kaffe, te og andre fødevarer der med certificeringer som f.eks. økologi, Rainforest Alliance, UTZ, FairTrade i vores sortiment.

En ting er, at kaffen og de andre fødevarer er certificerede. For os er bæredygtighed også lig med gennemsigtighed og transparens for forbrugerne. Hvis du, som forbruger, kan følge den lange vej fra jord til bord, kan du også bedre forholde dig til, om et produkt er bæredygtigt produceret eller ej.

På emballagesiden er der fokus på bionedbrydelige og genanvendelige produkter. Sidst men ikke mindst, har vi stort fokus på, at vores maskiner og udstyr ikke blot er energiminimerende i drift, men også kan genanvendes i størst muligt omfang efter endt levetid.


Lad os dele viden og faglighed

Vi tror på livslang læring. Det betyder også, at man aldrig ved alt eller bliver færdig med at lære. Vi deler gerne ud af vores viden og faglighed. Noget har vi skrevet ned, andre emner sætter vi fokus på i f.eks. workshops eller kampagner, ligesom vi ofte afholder kaffeskole, træningsseancer og andre undervisningsevents. Er der et område, som du gerne vil vide mere om, er du altid velkommen til at tage fat i os. Vi deler gerne vores viden. Vi tror nemlig på, at vi også vokser ved at udveksle viden med andre. 


Velkommen til Bentax og en verden, som handler mest om kaffe.


Vil du læse mere om Bentax' rejse og vejen til at blive Danmarks mest moderne kaffehus kan du gøre det her. 

Bliv ringet op 

-udfyld nedenstående kontaktformular, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.  1. Du skal godkende at vi har dine data og kan bruge dem til kontakte dig med. Læs mere her