close

Professionelle løsninger til

Hotel & konference
arrow_downward

Friskristet og god

En kaffeoplevelse til dine gæster

At byde gæster en god kop kaffe, er en gestus af gæstfrihed og godt værtsskab. Og arbejder du i hotelbranchen ved du, hvilken stor betydning kaffen har - uanset tidspunktet på dagen.

Med vores kaffeløsninger kan du tilbyde dine gæster en god kop kaffe, fra morgenmad til aftenkaffe, og give dem en god oplevelse, de vil huske længe efter deres ophold er slut.

Vi har udstyret til alle dagens kaffeanledninger.

Mange typer kaffe

Har I brug for flere løsninger?

På et hotel serveres der kaffe til mange anledninger og det er sjældent, at én kaffe passer til det hele. Fx serveres morgenkaffen fra buffet, mens aftenkaffen serveres i kande eller som en kop specialkaffe.

Derfor har vi udstyr og kaffemaskiner, der kan levere kaffe til alle dagens anledninger, og vi gør os umage for at matche den helt rigtige kaffeløsning til dit hotel, så både gæster og personale bliver får en god oplevelse.

Til morgenmaden

En fuldautomatisk kaffemaskine med hele bønner og frisk mælk ved morgenmadsbuffeten giver gæsterne mulighed for selv at lave en kop af deres favoritkaffe.

Til konference & events

Store bryganlæg, med mulighed for hurtigt at servere aromatisk kvalitetskaffe til mange gæster ved fx events, konferencer og store fester.

I bar & restaurant

Et professionelt espressoanlæg i baren, så du kan tilbyde en god espresso efter middagen eller en cool Espresso Martini

Tilfredse gæster

Giv dine gæster en god kaffeoplevelse, uanset tidspunktet på dagen. Det skaber glæde og tilfredshed.

Nem betjening

Øg effektiviteten for både dine gæster og personale. En maskine med selvbetjening giver gæsterne mulighed for at lave deres egen kaffe.

Skab en fordel

Bliv kendt for den gode kaffe og vælg en kaffeløsning, der passer til dine gæster ønsker: rigtig god kaffe huskes og skaber glæde. 

Private label

Vidste du, at dit hotel kan få sin egen signaturkaffe hos Bentax? Det kan styrke dit brand, give gæsten en rigtig god oplevelse og skabe bedre indtjening. 

Vi hjælper dig med udvikling af smagsprofilen, rister og pakker i dit design. Nemmere bliver det ikke. Læs mere om mulighederne her. 

Find udstyr & kaffe til hotellet

Se shop
Thermoplan Black&White4 compact CTM RS

Black&White4 compact med integreret køleskab

Varenummer: 150100116

Kompakt, fuldautomatisk maskine m køleskab. Brygger op til 150 kopper om dagen.

Faema President GTI espressomaskine 3 grupper

Faema President GTi m 3 grupper

Varenummer: 150100483

Italiensk design, perfekt kvalitet. Høj kapacitet. Særligt velegnet til cafeer med høj spidsbelastning.

Jura E8 Dark inox

Jura E8 EB Dark Inox

Varenummer: 150100435

Populær fuldautomatiske espressomaskine til hjemme brug. Brygger lækre kaffespecialiteter på hele bønner og frisk mælk.

ekskl. moms 7996,00 kr.
Bunn termobeholder Gen3 4L med fod

Bunn GEN3 termobeholder på fod, 3,8 liter

Varenummer: 150100279

3,8 l termobeholder på fod med digitalt display, der viser indhold og hvor længe kaffen har været i beholderen.

Vitrifrigo CW45 kopvarmer

Professionel kopvarmer til Carimali

Varenummer: 150100293

Lækker kopvarmer, der passer perfekt til maskiner fra Carimali. Sikrer at kaffen serveres varm og indbydende.

Borg og Overström T2+ drikkevandskøler i sort

Borg & Overström Drikkevandskøler T2 ProCore+ med kulsyre

Varenummer: 150100501

Drikkevandskøler med kulsyre (CO2) til indbygning. Leverer optil 80 l afkølet vand pr time med el uden CO2.

Capulin medium hele kaffebønner - 1000g

Capulin Medium

Varenummer: 202100016

Single estate kaffe fra Finca La Serrania i Guatemala. Hele bønner.

ekskl. moms Fra 49,08 kr.

Referencer

Vores kunder siger

Tivoli hotel

Kaffe til alle dagens gæster
quote

Hos Tivoli Hotel & Congress Center har vi øje for detaljerne – det skal være en god oplevelse, både for hotelgæster, konferencedeltagere og private selskaber. Kaffen er en vigtig del af vores serveringer – serveret hurtigt og uden unødig ventetid. Hos Bentax har vi en partner, der kan tilbyde hele paletten: både et udvalg af kaffemaskiner, der matcher vores behov, en serviceaftale, der sikrer drift og kvalitet – og ikke mindst rigtig god, friskristet kaffe, som vores gæster sætter stor pris på.

Jesper Poulsen
Food and Beverage Manager, Tivoli Hotel & Congress Center

Kaffeløsninger til HoReCa
I HoReCa-branchen er der et stærkt ønske om altid at traktere gæsterne på bedst mulig vis. Faktorer som kvalitet, driftssikkerhed og kapacitet skal ofte gå op i en højere enhed, så gæsterne får det bedst mulige helhedsindtryk af din virksomhed.

HoReCa-kaffeløsninger er vores speciale – og i Danmark bliver der hver dag serveret masser af kaffe for gæster i hoteller fra maskiner fra Bentax. Når vi arbejder med kunder indenfor hotelsegmentet, er der en række karakteristika, som gør sig gældende. 

Høj kvalitet på kaffe og mælkedrikke, høj driftssikkerhed og brugervenlighed er alfa omega i en ofte travl hverdag. Derfor er det ofte en kompleks opgave at finde den helt rigtige kaffeløsning, som passer præcist til netop dit behov. Vi står klar til at sparre med dig hele vejen, så du får en kaffeløsning, som passer til det indtryk du ønsker dine gæster skal have, når de besøger dig.

Kaffeløsninger til hoteller
At byde gæster en god kop kaffe, må anses som denne verdens mest universelle gestus. Arbejder du i hotelbranchen ved du hvilken betydning kaffen har. Med en luksuriøs, veltillavet kop kaffe får gæsten en ekstra oplevelse og du viser en ekstraordinær gæstfrihed. 

På et hotel ses ofte en lang række forskellige kaffeløsninger. Den fuldautomatisk kaffemaskine med hele bønner og frisk mælk ved morgenmadsbuffeten giver gæsterne mulighed for selv at lave sig en kop af deres favorit-kaffevariant, med en snert af barista-kvalitet og ikke mindst duften af friske bønner der breder sig. 

Kaffeløsninger til dine behov
Hos Bentax gør vi os stor umage for at matche den helt rigtige kaffeløsning til dit hotel, så både gæster og personale bliver tilgodeset. 

En espressomaskine i hotellets restaurant, som giver mulighed for at imødekomme gæsternes forventninger. For mange er det at afslutte måltidet med en kop kaffe det perfekte punktum og leverer du det punktum med manér, så er den gode stemning sikret.  Med en espressomaskine i baren kan du slippe fantasien løs og tage en velkendt original som Irish Coffee til nye højder, eller kaste dig ud i nyere klassikere som den populære Espresso Martini, hvor kaffekvaliteten virkelig træder igennem. Eller ganske simpelt en perfekt espresso, som punktum for en udsøgt middag. 

Udover mulighederne for semi- og fuldautomatiske kaffemaskiner, espressomaskiner mv. er en anden kaffeløsning til restaurationsbranchen også populær. Nemlig de store bryganlæg, som er det perfekte match i forbindelse med events som konferencer, store fester som bryllupper og lignende. Her får du mulighed for at servere frisklavet, aromatisk kvalitetskaffe til mange kuverter af gangen, fx i termokander, hvilket de store kaffebryggere egner sig rigtig godt til.  

Når det kommer til kaffeløsninger til hotel, restaurant og café er der en række følgeprodukter og services, som er særdeles vigtige. En kaffekværn til espressoanlægget, som formaler kaffebønnerne, er stort set lige så vigtig som selve espressoanlægget. Her tilbyder vi et bredt sortiment af fuldautomatiske kaffekværne. En rigtig barista har også behov for mælkekander, tamper, knockbox og termometer. Vi har selvfølgelig også et bredt sortiment af det sidste nye baristagrej.  Udover udstyret er det, efter vores mening, også utroligt vigtigt, at personalet trænes og uddannes i brug af udstyret. Kun sådan får du et personale, som kan levere et professionelt og kvalitetsmæssigt højt kaffeprodukt, som kan støtte op omkring det helhedsindtryk du ønsker gæsterne skal have.

arrow_upward