close

Professionelle løsninger til

Hotel & konference
arrow_downward

Friskristet og god

En kaffeoplevelse til dine gæster

At byde gæster en god kop kaffe, er en gestus af gæstfrihed og godt værtsskab. Og arbejder du i hotelbranchen ved du, hvilken stor betydning kaffen har - uanset tidspunktet på dagen.

Med vores kaffeløsninger kan du tilbyde dine gæster en god kop kaffe, fra morgenmad til aftenkaffe, og give dem en god oplevelse, de vil huske længe efter deres ophold er slut.

Vi har udstyret til alle dagens kaffeanledninger.

Til morgenmaden

En fuldautomatisk kaffemaskine med hele bønner og frisk mælk ved morgenmadsbuffeten giver gæsterne mulighed for selv at lave en kop af deres favoritkaffe.

Til konference & events

Store bryganlæg, med mulighed for hurtigt at servere aromatisk kvalitetskaffe til mange gæster ved fx events, konferencer og store fester.

I bar & restaurant

Et professionelt espressoanlæg i baren, så du kan tilbyde en god espresso efter middagen eller en cool Espresso Martini

Mange typer kaffe

Har I brug for flere løsninger?

På et hotel serveres der kaffe til mange anledninger og det er sjældent, at én kaffe passer til det hele. Fx serveres morgenkaffen fra buffet, mens aftenkaffen serveres i kande eller som en kop specialkaffe.

Derfor har vi udstyr og kaffemaskiner, der kan levere kaffe til alle dagens anledninger, og vi gør os umage for at matche den helt rigtige kaffeløsning til dit hotel, så både gæster og personale bliver får en god oplevelse.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Skriv til os for at lære mere om hvad vi kan tilbyde dit hotel.

Referencer

Vores kunder siger
Giv dine gæster en Starbucks® oplevelse

Tilbyd dine gæster alle de kendte Starbucks drikke på hotellet. Med en Starbucks kaffeløsning får du:

- Et verdenskendt brand
- Øget omsætning pr. kop
- Øget besøgsfrekvens

Kontakt os og hør mere om, hvordan du får en Starbucks løsning på dit hotel.

Tilfredse gæster

Giv dine gæster en god kaffeoplevelse, uanset tidspunktet på dagen. Det skaber glæde og tilfredshed.

Nem betjening

Øg effektiviteten for både dine gæster og personale. En maskine med selvbetjening giver gæsterne mulighed for at lave deres egen kaffe.

Skab en fordel

Bliv kendt for den gode kaffe og vælg en kaffeløsning, der passer til dine gæster ønsker: rigtig god kaffe huskes og skaber glæde. 

Private label

Vidste du, at dit hotel kan få sin egen signaturkaffe hos Bentax? Det kan styrke dit brand, give gæsten en rigtig god oplevelse og skabe bedre indtjening. 

Vi hjælper dig med udvikling af smagsprofilen, rister og pakker i dit design. Nemmere bliver det ikke. Læs mere om mulighederne her. 

Find udstyr & kaffe til hotellet

Se shop
Thermoplan Kaffemaskine Bw4c Ctm2 Rs 150100116

Black&White4 compact CTM RS

Varenummer: 150100116

Kompakt, fuldautomatisk maskine m køleskab. Brygger op til 150 kopper om dagen.

Faema President Gti Espressomaskine 2Gr 150100477

Faema President GTi m 3 grupper

Varenummer: 150100483

Italiensk design, perfekt kvalitet. Høj kapacitet. Særligt velegnet til cafeer med høj spidsbelastning.

Jura E8 Dark Inox 150100435

Jura E8 EB Dark Inox

Varenummer: 150100435

Populær fuldautomatiske espressomaskine til hjemme brug. Brygger lækre kaffespecialiteter på hele bønner og frisk mælk.

150100279

Bunn GEN3 termobeholder på fod, 3,8 liter

Varenummer: 150100279

Med digitalt display, der viser indhold og hvor længe kaffen har været i beholderen.

Vitrifrigo CW45 150100293

Professionel kopvarmer til Carimali

Varenummer: 150100293

Lækker kopvarmer, der passer perfekt til maskiner fra Carimali. Sikrer at kaffen serveres varm og indbydende.

B&O Drikkevandskøler T2

T2 ProCore+ med kulsyre drikkevandskøler

Varenummer: 150100501

Drikkevandskøler med kulsyre (CO2) til indbygning. Leverer optil 80 l afkølet vand pr time med el uden CO2.

ekskl. moms 34020,51 kr.
202100017

Capulin Roast, hele bønner

Varenummer: 202100016

Single estate kaffe fra Finca La Serrania i Guatemala. Hele bønner.

ekskl. moms Fra 49,08 kr.

Kaffeløsninger til HoReCa
I HoReCa-branchen er der et stærkt ønske om altid at traktere gæsterne på bedst mulig vis. Faktorer som kvalitet, driftssikkerhed og kapacitet skal ofte gå op i en højere enhed, så gæsterne får det bedst mulige helhedsindtryk af din virksomhed.

HoReCa-kaffeløsninger er vores speciale – og i Danmark bliver der hver dag serveret masser af kaffe for gæster i hoteller fra maskiner fra Bentax. Når vi arbejder med kunder indenfor hotelsegmentet, er der en række karakteristika, som gør sig gældende. 

Høj kvalitet på kaffe og mælkedrikke, høj driftssikkerhed og brugervenlighed er alfa omega i en ofte travl hverdag. Derfor er det ofte en kompleks opgave at finde den helt rigtige kaffeløsning, som passer præcist til netop dit behov. Vi står klar til at sparre med dig hele vejen, så du får en kaffeløsning, som passer til det indtryk du ønsker dine gæster skal have, når de besøger dig.

Kaffeløsninger til hoteller
At byde gæster en god kop kaffe, må anses som denne verdens mest universelle gestus. Arbejder du i hotelbranchen ved du hvilken betydning kaffen har. Med en luksuriøs, veltillavet kop kaffe får gæsten en ekstra oplevelse og du viser en ekstraordinær gæstfrihed. 

På et hotel ses ofte en lang række forskellige kaffeløsninger. Den fuldautomatisk kaffemaskine med hele bønner og frisk mælk ved morgenmadsbuffeten giver gæsterne mulighed for selv at lave sig en kop af deres favorit-kaffevariant, med en snert af barista-kvalitet og ikke mindst duften af friske bønner der breder sig. 

Kaffeløsninger til dine behov
Hos Bentax gør vi os stor umage for at matche den helt rigtige kaffeløsning til dit hotel, så både gæster og personale bliver tilgodeset. 

En espressomaskine i hotellets restaurant, som giver mulighed for at imødekomme gæsternes forventninger. For mange er det at afslutte måltidet med en kop kaffe det perfekte punktum og leverer du det punktum med manér, så er den gode stemning sikret.  Med en espressomaskine i baren kan du slippe fantasien løs og tage en velkendt original som Irish Coffee til nye højder, eller kaste dig ud i nyere klassikere som den populære Espresso Martini, hvor kaffekvaliteten virkelig træder igennem. Eller ganske simpelt en perfekt espresso, som punktum for en udsøgt middag. 

Udover mulighederne for semi- og fuldautomatiske kaffemaskiner, espressomaskiner mv. er en anden kaffeløsning til restaurationsbranchen også populær. Nemlig de store bryganlæg, som er det perfekte match i forbindelse med events som konferencer, store fester som bryllupper og lignende. Her får du mulighed for at servere frisklavet, aromatisk kvalitetskaffe til mange kuverter af gangen, fx i termokander, hvilket de store kaffebryggere egner sig rigtig godt til.  

Når det kommer til kaffeløsninger til hotel, restaurant og café er der en række følgeprodukter og services, som er særdeles vigtige. En kaffekværn til espressoanlægget, som formaler kaffebønnerne, er stort set lige så vigtig som selve espressoanlægget. Her tilbyder vi et bredt sortiment af fuldautomatiske kaffekværne. En rigtig barista har også behov for mælkekander, tamper, knockbox og termometer. Vi har selvfølgelig også et bredt sortiment af det sidste nye baristagrej.  Udover udstyret er det, efter vores mening, også utroligt vigtigt, at personalet trænes og uddannes i brug af udstyret. Kun sådan får du et personale, som kan levere et professionelt og kvalitetsmæssigt højt kaffeprodukt, som kan støtte op omkring det helhedsindtryk du ønsker gæsterne skal have.

arrow_upward