Bentax-Brand-Logo-rgb-250
Menu_klikud.png
Du er logget ind som en anden bruger. Returner til egen bruger.
Se Kurv

Kaffe To-Go - Take away kaffeløsninger

Kaffemarkedet i Danmark boomer og vi drikker i dag kaffe som aldrig før. Kaffesalget er steget markant og specielt kaffe to go er blevet det helt store hit blandt danskerne, der vil have en kop kaffe med på farten.  

I Emmerys kan kaffen nydes i butikken eller to go

To-Go kaffen fra Emmerys er brygget på udstyr fra Bentax.

Simply Great Coffee, To-Go fra Circle K tankstationer

Vidste du at Bentax har leveret og servicerer al kaffe-udstyr til Circle K's Simply Great Coffee.

For at høre mere om vores Take away kaffeløsninger kontakt os på telefon  70 25 44 33 eller via mail på info@bentax.dk


Kvalitetskaffe To-Go

Den stigende efterspørgsel på to-go kaffe, har betydet en stigning i antallet af butikker og kæder som nu tilbyder take away kaffe. Udover at danskerne efterspørger kaffe to-go mere end nogensinde før, så er de også blevet mere bevidste omkring kvaliteten af kaffen. 


Danskerne lader sig ikke friste af en middelmådig kop kaffe som før i tiden – men har i dag større krav til kvalitet og smag. Det sætter højere krav til jeres to go kaffeløsning, som skal kunne mere end før i tiden. 


Hos Bentax har vi stor erfaring med, og viden inden for to-go kaffeløsninger. Falder valget på en kaffe to-go løsning fra Bentax, medfølger vores specialiserede viden omkring såvel kaffebønner som udstyr til kaffebrygning.


Kaffebarens – Take away

Hos Bentax tilbyder vi forskellige take away kaffeløsninger til kaffebarer, kaffekæder og caféer. Vi har bl.a. et tæt samarbejde den økologiske bager/cafe-kæde Emmerys. Emmerys ønskede at optimere deres to-go kaffeløsning, da efterspørgslen var stærkt stigende, og de havde svært ved at følge med. 


Emmerys valgte Bentax som eneleverandør til hele deres kaffekoncept. Vi har stået for levering af kaffemaskiner samt udvikling af kaffe-blends, som vi udviklede i tæt samarbejde med Emmerys. Derudover sørgede vi for at Emmerys medarbejdere blev oplært- og trænet i kaffebrygningens kunst. Et samarbejde som har skabt positive resultater for Emmerys, og som vi er meget stolte af at være en del af. 


To Go Kaffe fra tankstationen

Hos Bentax tilbyder vi forskellige to-go kaffeløsninger til tankstationer. Engang ansås kaffe fra tankstationer som værende af ringe kvalitet. I takt med at danskernes interesse for kvalitetskaffe steg, følte Circle K sig nødsaget til at opgradere deres overall kaffekoncept. Det valgte de at gøre sammen med Bentax. Et partnerskab hvor der blev arbejdet tæt sammen omkring opstilling, træning af personale og servicering af deres kaffeløsning. 


Circle K valge Thermoplans BW3 CTMC kaffemaskine og Senere en Curtis kaffebrygger, som Bentax importerer og distribuerer til alle Circle K stationer i Europa. Hos Bentax ser vi tætte og gode samarbejdsrelationer som vejen til succes – og vi er glade for at være en del af Circle K’s succeshistorie. 


Coffee on the fly 

Hos Bentax ligger vi stor vægt på at være fleksible, da det giver os muligheden for altid at kunne imødekomme de enkelte kunders ønsker- og behov. Det har bl.a. resulteret i, at vi i dag er den stolte leverandør af kaffeløsninger til Billund Lufthavn, som vi har udstyret med:

  • Thermoplans BW3 CBTM - Fuldautomatisk kaffemaskine

  • Thermoplans BW3 CTS - Fuldautomatisk kaffemaskine med manuel mælkesteamer

  • Samba Top - Snackautomat til dåser, tetrapacks og sandwiches


Læs mere om vores forskellige maskiner her 


Erfaren leverandør af To-Go kaffeløsninger 

Vi har stor erfaring i at levere kaffeløsninger til erhverv, herunder To Go kaffeløsninger. Vi ved hvordan man udvikler, introducerer og kvalitetssikrer et kaffekoncept, således at du kan opnå en god avance på kaffesalget. Denne viden deler vi gerne med dig, såfremt du er interesseret i en To Go løsning.


Ønsker du at vide mere om de forskellige virksomheder vi har hjulpet med en kaffeløsning kan du se vores referencer her.


Ønsker du en To-Go Kaffeløsning? Udfyld vores kontaktformular og vi kontakter dig hurtigst muligt. Alternativt kan du ringe på  70 25 44 33 eller finde en af vores salgskonsulenter her.

Bliv ringet op 

- udfyld nedenstående kontaktformular, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.  1. Du skal godkende at vi har dine data og kan bruge dem til kontakte dig med. Læs mere her

Vil du vide mere? Tryk her - så hører du fra os, før end du har drukket din næste kop kaffe