¨
Bentax-Brand-Logo-rgb-250
Menu_klikud.png
Du er logget ind som en anden bruger. Returner til egen bruger.
Se Kurv

Serviceaftaler

Hos Bentax tilbyder vi flere forskellige muligheder for servicering af kaffeløsninger og kaffeudstyr. Her kan du læse meget mere om Bentax Premium, som er vores nye loyalitetsprogram, generelt omkring serviceaftaler og hvilke muligheder der er, såfremt du har brug for service uden serviceaftale. 


Bentax Premium - et loyalitetsprogram

Vi ved, at driftssikkerhed er meget vigtigt for forretningen, i særdeleshed når man lever af at sælge kaffe. Her skal kaffemaskinen og andet udstyr fungere alle dage - også i weekenderne. Driftsstop er kritiske og koster dyrt. Nedbrud koster spildt arbejdsfortjeneste og der for er det vigtigt at udstyret kommer op at køre så hurtigt som muligt. Det er på denne baggrund, at vi har skabt Bentax Premium.

Infograph

Hvad er Bentax Premium?

Bentax Premium er et loyalitetsprogram til dig, som ønsker at bruge Bentax som totalleverandør på hele din kaffeløsning. Herved kvalificeres du automatisk, og opnår en række fordele. Disse opnås hvis du køber følgende:

 • Maskiner eller udstyr

 • Tegner en serviceaftale

 • Køber kaffe og ingredienser


Hvad betyder det at være en del af Bentax Premium?

Når du er kvalificeret til Bentax Premium får du adgang til flere fordele. Vi har forlænget åbningstiderne i vores servicecenter og vores teknikere udfører service om lørdagen. Dette er inkluderet i prisen på serviceaftalen. Ligeledes fås der 30% rabat på udkald og servicekørsel om søndagen. Uanset hvilken dag, så er reservedelene inkluderet i prisen for de maskiner som er dækket af serviceaftalen.


Med Bentax Premium samles din kaffeløsning ét sted. Det betyder, at du kan få et bedre overblik over omkostningerne og kun modtager fakturaer fra os. Det giver bedre overblik og færre overraskelser!

 • Udvidede åbningstider

 • Alle omkostninger samlet ét sted - En leverandør, én regning

Men jeg har også udstyr, som jeg ikke har tegnet serviceaftale på?

Bare rolig! Er du allerede Bentax Premium kunde (og har serviceaftale på dele af dit udstyr), så får du 30% rabat på servicering af det udstyr, som du ikke har tegnet serviceaftale på. Det gælder både lørdag og søndag.


Hvis du har spørgsmål, er du altid mere end velkommen til at kontakte os


Vi sidder klar til at hjælpe dig


Servicecenter:                    70 25 44 33

Vagttelefon:                        72 44 44 33

Åbningstider

Mandag-torsdag:               7 – 16

Fredag:                               7 – 19

Lørdag:                               8 – 16

Søndag:                              8 – 16 (Vagttelefon / Udkald mod betaling)


Hvad gør jeg, hvis min kaffemaskine går i stykker?

Hvis uheldet er ude, og du oplever nedbrud på din kaffemaskine eller andet udstyr, så kan du ringe til os. Over telefonen vil vores uddannede og erfarne personale i første omgang forsøge at hjælpe dig, så vi hurtigst muligt kan afhjælpe driftsstoppet. Er det ikke muligt at løse problemet over telefonen, så kan du rekvirere en tekniker, som kommer ud og servicerer kaffemaskinen.


Hvad dækker en Serviceaftale?

Med en Bentax Serviceaftale er du sikret, hvis uheldet er ude. Det sikrer dig minimal nedbrudstid og ingen uforudsete omkostninger. Vi sørger for at maskinen hurtigt kommer op at køre igen, når den er ude af drift.


Du betaler et fast årligt beløb, og modtager derfor ingen ekstra regninger ved nedbrud eller udskiftning af sliddele. Vi tilbyder flere forskellige typer aftaler, således at du kan vælge den, som dækker dine behov bedst.


En standard serviceaftale indeholder et forebyggende serviceeftersyn eller årligt fast servicebesøg, hvor vi gennemgår maskinen, udskifter kritiske sliddele og pakninger. I serviceaftalen er der også frit tilkald ved driftsstop og fejlmeldinger på dit udstyr.


Dette er inklusivt:          

 • Arbejdsløn til servicetekniker         

 • Omkostninger til reservedele/sliddele          

 • Kørsel  

 • Instruktion til personale i daglig vedligehold og rengøring          

 • Udskiftning af kalkfilter


Fordelen ved at tegne en serviceaftale er:

 • Tryghed – du kender dine årlige serviceomkostninger

 • Hurtig, professionel, autoriseret service og vedligehold af dit udstyr

 • Færre driftsstop og nedbrud

 • Forlænget levetid på dit udstyr


Prisen for vores serviceaftaler varierer alt efter hvilken type aftale, der er tale om, og hvilket udstyr der skal dækkes. Ønsker du at kende prisen på en serviceaftale på dit udstyr, så kontakt en af vores salgskonsulenter – du finder dem her.


Service uden Bentax Serviceaftale

Hvis du ikke ønsker at tegne en serviceaftale på din kaffemaskine eller andet udstyr, så kan du stadig rekvirere service via vores servicecenter. Her vil du blive faktureret for arbejdsløn, kørsel og reservedele efter forbrug. Hvis din kaffemaskine går i stykker, så kan du altid få hjælp. Du skal bare ringe til vores servicecenter, og så forsøger vi at hjælpe dig.

Bliv ringet op 

-udfyld nedenstående kontaktformular, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt. 1. Du skal godkende at vi har dine data og kan bruge dem til kontakte dig med. Læs mere her

Bentax A/S

Svenstrup Bane Alle 3

9230 Svenstrup J

Hovednummer:  - 98 10 32 10

Servicecenter:    - 70 25 44 33

Bentax Showroom CPH

Vallensbækvej 47

2605 Brøndby 

(Ring for aftale – ingen faste åbningstider)

Generel info

CVR: 27 66 58 10

Bank: Nordjyske Bank

Reg: 7446   Kontonr: 1211372

Banner_gul_99x32
flogo-RGB-HEX-Blk-58-blue
In-Black-34px-R