Bentax-Brand-Logo-rgb-250
Menu_klikud.png
Du er logget ind som en anden bruger. Returner til egen bruger.
Se Kurv

Kaffeløsninger til alle erhverv

Ny kaffeløsning til din virksomhed? Bentax har i 25 år leveret kaffeløsninger til erhverv, virksomheder, skoler, kantiner, kontorer og restauranter. Vi har løsninger til alle og sætter en ære i at finde den helt rigtige kaffeløsning til dine behov, uanset om du foretrækker en professionel kaffemaskine, professionel espressomaskine eller en kaffeautomat til kantinen eller kontoret.

horeca1

HoReCa

Konference og Møde, Restaurant og Café, Morgenbuffet

offentlig

Offentlige

Uddannelsesinstitutioner, Hospitaler og Ældrepleje, Personale 

erhverv

Virksomhed

Reception, Møde, Kantine, Pause, Fabrik

togo2

To Go

Betjening, Selvbetjening, Automater

Erfaring og passion omkring professionelle kaffeløsninger

Hos Bentax er kaffe vores passion. Vi elsker god kaffe, og vi mener at alle – uanset hvor de arbejder - fortjener en god kop kaffe.  Vores virksomhed er funderet på passion for kaffe og med styrende værdier som hæderlighed og faglighed. Som kaffepartner til erhverv har vi over de sidste 25 år opbygget en ekspertise inden for kundespecifikke løsninger, herunder kaffe, kaffemaskiner og kaffeautomater, men også inden for service og kurser. Dette betyder, at vi kan hjælpe dig med at finde en professionel kaffeløsning, som tilgodeser lige nøjagtig dine behov.


Den gode kaffeløsning er skræddersyet

Vi ved, at en god og tilfredsstillende kaffeløsning ikke blot består af bønner eller udstyr. Den består også af uddannelse af det personale, som skal varetage den daglige drift af udstyret, forebyggende service og generelt hurtig og effektiv service. 


Bentax er virksomhedens kaffeleverandør, men også den sparringspartner I kan bruge i forhold til at få det optimale ud af jeres kaffeløsning - Kontakt os på tlf.  70 25 44 33


Hvem leverer vi til?

Vores sortiment af kaffemaskiner er bredt. Vi tilbyder således kaffeløsninger til bl.a.:

 • Industri

 • Liberalt erhverv

 • Skoler 

 • Uddannelsesinstitutioner 

 • Restauranter

 • Cafeer

 • Kontorer

 • Offentlige institutioner 

 • Hospitaler


Alle vore erhvervskaffeløsninger er specielt tilpassede – uanset om man ønsker en stor løsning som dækker flere forskellige typer udstyr, udstyr opstillet på flere forskellige geografiske lokationer eller en enkelt kaffemaskine. 


Forskellige anlæg til forskellige behov

Vi har en lang række kaffeautomater, som brygger og behandler forskellige kaffetyper:

 • Instant kaffe

 • Formalet kaffe

 • Espresso

 • Hele bønner


Udstyret spænder fra kaffeautomater, med eller uden betalingsanlæg og fuldautomatiske kaffemaskiner over til det professionelle espressoanlæg og kaffekværne, både til store restauranter og til små cafeer. 


Blandt vores kunder finder du nogle af de største baristabrands, vi leverer bl.a. maskiner og rådgivning til navnkundige Starbucks og Emmerys. Du kan læse mere under vores reference.


Med andre ord. Vi har et hav af professionelle kaffemaskiner og kaffeløsninger til erhverv  – og så stiller vi landets bedste serviceorganisation til din rådighed, så du altid kan servere en skøn kop kaffe til dine medarbejdere og kunder.


Køb din kaffe med få klik

Udstyret alene gør det jo ikke. Derfor har vi altid et stort udvalg af forskellige typer kaffe på hylderne. Uanset om du ønsker en frysetørret eller instant kaffe, en formalet kaffe eller kaffe i hele bønner, så har vi med garanti også har en kaffe, der passer til dine præferencer. 


Vi fører en lang række forskellige blends og kaffe af forskellig ristningsgrad - lige fra helt lystristet kaffe beregnet til filterbryg, til en mørk ristet espresso.


På vores webshop kan du handle døgnet rundt, og bestiller du inden kl. 12.00 kan vi afsende varen samme dag. Det er også her du kan se hele vores udvalg i fair trade og økologisk kaffe, te, kakao, kaffekopper og meget meget mere.


Bestil login til vores webshop her. 

Bliv ringet op 

- udfyld nedenstående kontaktformular, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt. 1. Du skal godkende at vi har dine data og kan bruge dem til kontakte dig med. Læs mere her

Vil du vide mere? Tryk her - så hører du fra os, før end du har drukket din næste kop kaffe