close

nyhed

Bentax NextGen

NextGen scorer højt på brugervenlighed, teknologi og fantastisk smag

arrow_downward

Kaffeløsninger til erhverv

Professionelle kaffemaskiner

Velkommen til vores verden af kaffe og meget mere! Hos os finder du et omfattende udvalg af højkvalitetsbrands inden for kaffe- og espressomaskiner, perfekt til at tilfredsstille selv de mest krævende kaffeentusiaster. Vi forstår vigtigheden af kvalitet i hver kop der serveres.

Vores passion stopper ikke ved kaffe. Vi tilbyder også et bredt spektrum af andre udstyrstyper, som f.eks. free standing automater, drikkevandskølere og slush ice-maskiner, der alle er designet til at forbedre din og dine kunders dagligdag.

Er du på udkig efter økonomiske løsninger? Gå ikke glip af vores udvalg af nyrenoveret udstyr, hvor høj kvalitet og bæredygtighed går hånd i hånd med overkommelige priser. Uanset dine behov, så har vi udstyret, der kan hjælpe dig med at skabe perfekte oplevelser for dine kunder, hver gang. Velkommen indenfor: oplev forskellen og berig din virksomhed med vores produkter.

Vores kunder siger

Referencer

GUIDE

Sådan vælger du den bedste kaffeløsning til kontoret

Download vores fuldende guide til valg af kaffe, kaffemaskine og serviceaftale.

Fuldautomatisk kaffemaskine Thermoplan Black&White 4

Fuldautomatiske kaffemaskiner

Kvalitet fra Thermoplan

Thermoplan laver højteknologiske, fuldautomatiske kaffemaskiner til professionel brug. Og de brygger fantastisk kaffe! Læs mere om Thermoplan her.

Få rådgivning

Vil du vide mere?

Udfyld kontaktformularen her og få kvalificeret rådgivning i hvilken kaffemaskine, der passer til jeres behov. Helt uforpligtende, naturligvis.

Maskiner

Udvalgte kaffemaskiner

Se flere kaffemaskiner
Thermoplan Bw4 Ctm P F Rl 150100440

Black&White4 CTMPF RL

Varenummer: 150100440

Fuldautomatisk kaffemaskine m integreret køl og modul til kakao og sirup. Høj kapacitet, 150-500 kopper pr dag.

Faema President Gti Espressomaskine 3 Gr 150100483

Faema President GTi med 2 grupper

Varenummer: 150100477

Italiensk design, høj professionel kvalitet. Særligt velegnet til cafeen og restauranten.

Faema Groundbreaker Kaffekværn Autotamper 150100468 (1)

Faema Groundbreaker kværn m autotamper funktion

Varenummer: 150100468

Innovativ kværn med indbygget autotamper funktion. Med denne model tampes kaffen altid med et korrekt tryk i bajonetten.

Thermoplan Kaffemaskine Bw4 Ctm2 150100394

Black&White4 CTM

Varenummer: 150100394

Fuldautomatisk kaffemaskine m køleskab under bord. Høj kapacitet, 150-500 kopper pr dag.

Macap M42d Kaffekværn Sort 150100274 (1)

Macap espressokværn M42D

Varenummer: 150100274

Lille smart kværn til espressobønner. Kan indstilles med 3 doseringsprofiler og passer perfekt til max 50 shot pr. dag

150100497 B O T1 Drikkevandskøler (1)

T1 drikkevandskøler

Varenummer: 150100497

Drikkevandskøler fra Borg & Overstrøm til indbygning. Leverer op til 50 l kølet vand pr. time.

ekskl. moms 18980,77 kr.
Faema President Gti Espressomaskine 2Gr 150100477

Faema President GTi m 3 grupper

Varenummer: 150100483

Italiensk design, perfekt kvalitet. Høj kapacitet. Særligt velegnet til cafeer med høj spidsbelastning.

Til caféen og restauranten

Faema: Italiensk topkvalitet

Med en espressomaskine fra Faema opnår du et professionelt barista-resultat med en let og intuitiv betjening. Det er topkvalitet i alle detaljer. Se vores udvalg af professionelle espressomaskiner fra Faema her.

Ofte stillede spørgsmål om kaffemaskiner

FAQ

Det kan være rigtig svært at vælge, hvilken kaffemaskine man skal købe, og der er også flere parametre, man skal tænke over for at sikre, at maskinen passer til ens behov, kapacitet m.m.

Vi har et team af kompetente sælgere, der sidder klar til at hjælpe dig med at afdække den bedste løsning for dig. Du kan finde sælgernes kontaktinfo her.

Derudover har vi flere guides med gode råd til, når du skal vælge din kaffemaskine, og hvilke overvejelser du bør gøre dig. Du kan finde vores guides her.

Både en kaffemaskine og en espressomaskine er designet til at lave kaffe, men der er nogle forskelle i, hvordan de fungerer, og i den type kaffe og smagsoplevelse, de producerer.

En kaffemaskine brygger normalt kaffe ved at hælde varmt vand over et filter fyldt med malede kaffebønner. Vandet drypper derefter langsomt igennem kaffebønnerne og ned i en kande. Denne proces producerer en mildere kaffe, som normalt serveres i større mængder.

I en espressomaskine presses vand under højt tryk gennem finmalede kaffebønner, hvilket skaber en intens, koncentreret espresso. Espresso har normalt en mørkere farve med en tykkere konsistens og en mere kompleks smag end filterkaffe. Den serveres normalt i mindre mængder som et espressoshot eller i kaffedrikke som café latte og cappuccino. Se vores udvalg af kaffe- og espressomaskiner her.

Ja, hos Bentax har vi løbende et udvalg af forskellige brugte kaffemaskiner og andet udstyr i vores sortiment. Hvis du er interesseret i en brugt kaffemaskine eller -udstyr, er du velkommen til at kontakte en af vores sælgere her.

Det er muligt at kontakte vores team af sælgere enten via telefon eller e-mail. Her kan du finde en oversigt over sælgerne og deres kontaktoplysninger.

Vores kundeservice sidder også altid klar til at hjælpe dig på telefonnummeret 70 25 44 33 eller mail info@bentax.dk

Hvordan din kaffemaskine rengøres afhænger af forskelllige faktorere.

Først og fremmest er måden der rengøres på afhænging af hvilken type kaffemaskine der er tale om, men også hyppigheden af brug, rengøringsmidler der passer til maskinen, vandet der bruges til maskinen og mere.

Generelt er det en god idé at læse brugsanvisningen for hvordan lige præcis din maskine skal rengøres.

Er du i tvivl, kan du se vores videoer med guides til hvordan man rengøre de forskellige kaffemaskiner på "min side" under fanen "hjælp til selvhjælp" - ellers sidder kundeservice også klar til at hjælpe på tlf. 70 25 44 33 eller mail info@bentax.dk

Hvis du ønsker information omkring din kaffemaskine kan du finde dette på vores hjemmeside her eller i vores online webshop her.

Hvis du ønsker mere information kan du kontakte en af vores dygtige sælgere, som altid er klar til at hjælpe og svare på spørgsmål, se kontaktinfo her.

Du kan også kontakte vores kundeservice der eventuelt vil kunne hjælpe med svar på spørgsmål eller finde den rette person. Du kan kontakte kundeservice på tlf. 70 25 44 33 eller mail info@bentax.dk

Hos Bentax forhandler vi professionelle kaffemaskiner, espressomaskiner og automater fra mærker som Thermoplan, Faema, Wittenborg, Carimali, Bunn og Borg&Overstöm.

Ønsker du at vide mere om vores kaffemaskiner og de enkelte mærker, kan du læse mere her. Hvis du ønsker at se vores udvalg af forskellige kaffe- og espressomaskiner eller automater, kan du finde dem her.

 

 

Hvis du ønsker at serverer kaffe af samme kvalitet som fås på en rigtig café bør du vælge en løsning med frisk mælk. 

En kaffemaskine med frisk mælk kræver dog mere rengøring end en kaffemaskine med instant mælk. Hele maskinens mælkesystem skal rengøres dagligt for at sikre at hygiejnen er i top.

Så hvis du foretrækker minimal rengøring bør du vælge en løsning med pulvermælk. 

 

Kaffemaskiner og andet tilbehør

Renoveret udstyr

Vores brugte kaffemaskiner og kaffeudstyr gennemgår en omfattende renoveringsproces. Vi sikrer, at de er fuldt funktionsdygtige og lever op til vores strenge kvalitetsstandarder, inden de bliver tilbudt til salg. Vores erfaring og ekspertise inden for renovering af disse maskiner betyder, at du kan forvente en pålidelig og effektiv ydeevne, når du køber hos os.

Profesionelle kaffemaskiner i mange afskygninger
Uanset dine krav til en professionel kaffemaskine og dens kapacitet, har vi en maskine der kan løfte opgaven. 

Professionelle kaffemaskiner er i dag veldesignede, brugervenlige og udstyret med højteknologi, designet til at passe ind i både kontorlandskabet, kantinen og caféen. De er også lette at rengøre, tilpasset et bredt udvalg af kaffevarianter, lydsvage og mange medarbejderes faste anker i løbet af en travl arbejdsdag.

Din nye professionelle kaffemaskine - et lille stykke fremtid
Touch displays der kan vise reklamer og billeder, højtalere med musik, keramiske kværne, cafédrikke brygget på frisk mælk, optimal udnyttelse af kaffebønnernes aroma med ny teknologi, køleopbevaring til mælk, fuldautomatiske rensesystemer og en brugervenlighed der gør at selv den mest mandagsramte medarbejder kan brygge sig en skøn kop kaffe, og gå dagen i møde med fornyet energi. 

Uanset om I foretrækker en helt simpel kaffeløsning, eller gerne vil have en ekstra oplevelse når det kommer til den daglige kaffe, så har Bentax et match. 

Noget for enhver smag
Med en professionel kaffemaskine kan du få et bredt udvalg af kaffevarianter; noget som ikke er bekosteligt rent indkøbsmæssigt, da komponenterne som regel består af kaffebønner og mælk. Måden hvorpå disse kombineres er dog uhyre afgørende for slutresultatet. Med en professionel kaffemaskine imødekommer du medarbejdere og kunders mange forskellige præferencer og behov, hvad end de ønsker: Caffe Latte, Cafe au Lait, Cappuccino, Cortado, Americano, Cafe Macchiato, Espresso, Kakao, Tevand.

Bæredygtig kaffeløsning
Er du på udkik efter en bæredygtig kaffeløsning bør du lave en LCA - eller en levetidsbetragtning på kaffemaskinen. Fremfor at vælge en nyproduceret kaffemaskine, kan du også vælge en nyrenoveret kaffemaskine. Meget udstyr udskiftes automatisk efter en given periode, men det betyder ikke at det bør skrottes. Efter en grundig gennemgang og renovering kan maskinenerne typisk køre mange år endnu. 

 

Hvordan vælger jeg en kaffemaskine?
Skal maskinen være semiautomatisk, automatisk eller fuldautomatisk? Skal den brygge på hele bønner, instantkaffe eller formalet kaffe? Skal kaffemaskine kunne lave kakao og tevand? Frisk mælk eller pulvermælk? Skal den brygge mange kopper i løbet af en dag? Brygge hurtigt? Er dimensionerne på maskinen vigtig i forhold til at passe ind? 

Spørgsmålene stiller sig hurtigt i kø, når du begynder at undersøge mulighederne med de professionelle kaffemaskiner til virksomheder og erhverv. Du kan med fordel tage stilling til følgende,  i forhold til at vælge den rigtige, professionelle kaffeløsning:

  - Budget
  - Hvor mange kopper kaffer skal maskinen cirka brygge på dagsbasis?
  - Er der behov for mælkebaserede kaffevarianter?
  - Skal bønnerne være friskkværnede?
  - Rengøringsvenlighed.

Uanset hvilket stadie du befinder dig på i beslutningsprocessen - om du er helt på bar bund, om du er afklaret omkring dine behov, om du allerede har valgt en professionel kaffemaskine ud, eller et helt fjerde sted, så er du velkommen til at kontakte vores konsulentteam. De har mange års erfaring i at matche professionelle kaffeløsninger til alverdens erhverv og virksomheder; samtidig kender de kaffemaskinerne ud og ind og kan hurtigt delagtiggøre dig i fordele, ulemper, nice to og need to når den professionelle kaffemaskine skal vælges til lige nøjagtig jeres virksomhed. 

Kaffe og kakao maskine
Ind i mellem har man lyst til noget andet end kaffe, derfor har mange af vores automatiske kaffemaskine mulighed for at lave både tevand og varm kakao. På denne måde er der også noget til dem som ikke drikke kaffe. Så anset om du leder efter en professionel kaffemaskine til storkøkkenet, virksomheden, produktionshallen, kantinen eller kontoret, så har vi en passende løsning. 

arrow_upward