close

Drikkevandskølere

En kande koldt vand, tak! I både virksomheder, cafeer og restauranter er det et ønske at tilbyde frisk koldt vand med og uden brus – og det er en miljømæssig fordel, at kunne tappe vandet direkte fra hanen. Derfor er en drikkevandskøler en god investering, for mange professionelle. Bliv inspireret her – og kontakt os for yderligere information og hjælp til at finde den helt rigtige løsning info@bentax.dk eller 70 25 44 33

Drikkevandskølere med brus
Vi forhandler drikkevandskølere, som har flere funktioner. Ønsker I en vandkøler, som kan levere vand med brus, er vores b4 det rigtige valg. Denne drikkevandskøler gør det muligt at få mineralvand med kulsyre. Modellen tilbyder op til 35 liter koldt vand i timen, hvor du frit kan vælge, om det skal være med eller uden brus.

Vandkølere: Bordmodel
Hos Bentax forhandler vi vandkølere i forskellige størrelser. Vi har et udvalg af bordmodeller til virksomheder, som ønsker en mindre drikkevandsløsning. Bordmodellerne er et ideelt valg, hvis behovet ikke er så stort – fx til mindre virksomheder med få medarbejdere. Derudover er bordmodellerne en god og fleksibel løsning til steder med begrænset plads. Uanset størrelse, er en vandkøler til kontoret en smart løsning til både medarbejdere og kunder.

Vandkølere: Gulvmodel
Er I en større virksomhed med god plads og et større behov, er vores gulvmodeller det ideelle valg. Gulvmodellerne kan med fordel placeres i kantiner, konferencelokaler, i en foyer eller lignende. De større vandkølere har en langt større kapacitet end bordmodellerne. Derved sikrer I, at jeres kunder og medarbejdere altid har koldt og frisk vand lige ved hånden.

Har du yderligere spørgsmål eller ønsker du et tilbud på en af vores smarte drikkevandskølere? Så kontakt os for en uforpligtende snak eller et tilbud på telefon: 7025 4433

arrow_upward