Bentax-Brand-Logo-rgb-250
Menu_klikud.png
Du er logget ind som en anden bruger. Returner til egen bruger.
Se Kurv

Kaffeløsninger til virksomheder

Som ansvarlig for at vælge kaffeløsning til virksomheden, står du med et overordentligt vigtig opgave. Firmakaffen er kontorets anker, og et punkt hvor både medarbejderne og kunder sætter pris på kvalitet. Hos Bentax har vi over 25 års erfaring med kaffe til virksomheder og i at analysere behovet og skalere den rigtige kaffeløsning der både tilgodeser medarbejderne og kunder, men også firmaets økonomi.


Ambercon Lene og Morten fra Bentax

Lene fra Ambercon får ofte besøg af Morten fra Bentax

Ambercon-Mogens

Mogens som er bentonstøber henter selv sin kaffe

Kaffe til virksomheder, møder og erhvervsarrangementer

Tre ud af fire danskere drikker kaffe, så byder du personale, kunder og gæster på en kop kaffe går du sandsynligvis ikke helt galt i byen. Det er simpelthen en del af den danske kultur. Nogle virksomheder har flere forskellige kaffeløsninger – kaffeautomater med/uden betaling, specialkaffe til kunder og personale, mødekaffe i kander, store kaffebrygger i kantinen osv. Uanset om din virksomhed er inden for liberalt erhverv, detail, restaurationsbranchen, en service- eller en produktionsvirksomhed, så har vi en kaffeløsning, som matcher behovet. Vi fører også et bredt udvalg af fødevareautomater, som sammen med kaffeautomaten kan fungere som en lille, selvbetjent café. Alle automater er naturligvis omfattet af vores landsdækkende service.


God kaffe, hver gang!

Hos Bentax sætter vi en ære i, at firmakaffen er god – uanset om den serveres fra en højteknologisk kaffemaskine i receptionen, fra en stor free standing kaffeautomat på fabrikken, eller fra et kaffebrygger i kantinen. Undersøgelser viser at god kaffe med mulighed for variation, er blandt de fem mest eftertragtede frynsegoder på jobbet. Når du som virksomhed serverer en rigtig god kop kaffe, signalerer du en generel interesse og præference for kvalitet. Et signal som både er vigtigt at sende internt i organisationen, men så sandelig også når der kommer kunder på besøg. 


Hvilken kaffeløsning skal min virksomhed vælge?

Hos Bentax fører vi et bred fører et bredt udvalg af professionelle kaffeløsninger og kaffe til erhverv. Vi leverer både selve kaffemaskinen, men også serviceløsninger, kaffebønner, ekstraudstyr, rengøringsprodukter til kaffemaskiner, engangsservice som fx kopper, låg og bægere, samt associerede produkter som fødevareautomater og vandkølere. 


Med udgangspunkt i valg kaffemaskine, er mulighederne mange:


Særligt sidstnævnte ser vi stige markant i popularitet; udviklingen af bruger- og rengøringsvenlighed er øget markant i de seneste år og her er tale om et stykke isenkram som virkelig vækker opsigt. Særligt til mødekaffe er det en forrygende trumf, at kunne indlede med en virkelig lækker kop friskbrygget kaffe. Vi ved allesammen hvad et godt førstehåndsindtryk kan gøre… Lad os hjælpe dig. Gerne over en kop ualmindelig god kaffe! 


Sandsynligvis er du stadig i tvivl. Derfor råder vi dig til altid at tage en uforpligtende snak med en af vores dygtige konsulenter, som kan stille de rigtige spørgsmål og analysere ønsker og behov, så du lander på den helt rigtige kaffeløsning til jeres virksomhed. Inden du når så langt - så kig forbi vores referencer og se hvilke kunder vi har hjulpet med en professionel kaffeløsning. Vi kan næsten garantere der er virksomheder blandt som du kender. Se vores referencer her.


Se vores store sortiment af forskellige kaffemaskiner, kaffeautomater og madautomater til kontor, og virksomheder her.


Hvis en erhvervskaffeløsning med fokus på kvalitet og service også lyder som noget for jeres virksomhed, så udfyld vores kontaktformular i bunden af siden og vi kontakter dig hurtigst muligt. Alternativt kan du finde telefonnummer og mailadresser til vores salgskonsulenter. 


Vi byder dig velkommen til en verden hvor det handler om kaffe.

Bliv ringet op 

- udfyld nedenstående kontaktformular, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.  1. Du skal godkende at vi har dine data og kan bruge dem til kontakte dig med. Læs mere her

Vil du vide mere? Tryk her - så hører du fra os, før end du har drukket din næste kop kaffe