close
Hælder Bred Redigeret

Opskrift

Dirty Coffee

Dirty Coffee er en lækker efterårsdrik, hvor kold, cremet sødmælk kombineres med varm espresso og et strejf af krydret sødme fra Gingerbread-siruppen. Smagen er rund, fyldig og let sød, med et strejf af efterår fra siruppen. En enkel, men uimodståelig kaffe, der både er frisk og fyldig på samme tid.

Det du skal bruge:

2 pump Gingerbread sirup fra Giffard

Store isterninger

Sødmælk

Et dobbelt espressoshot

Sådan gør du:

  • Kom 2 pump Gingerbread Sirup fra Giffard i et glas på ca. 2 dl.
  • Tilsæt 2 isterninger.
  • Hæld sødmælken i glasset til ca. 0,5 cm fra kanten.
  • Hvis den skal være ekstra dirty kan du tilføje lidt fløde.
  • Bryg et dobbelt shot espresso.
  • Hæld forsigtigt espressoen over den kolde mælk.
Hælder Høj Redigeret Copy
Høj Redigeret Copy
arrow_upward_alt