close
water_drop

Made Blue

Kun 1 ud af 10 har adgang til rent drikkevand

For hver drikkevandskøler du køber, donerer Bentax og Borg & overstrøm 19000 liter rent vand

arrow_downward
Rent drikkevand til alle

Adgang til rent vand er grundlaget for et sundt og produktivt liv. Alligevel mangler 771.000.000 mennesker adgang til vand. Siden starten, har Made Blue gjort over 15 milliarder liter rent vand tilgængeligt.

Made Blue

Resultater

Made Blue projektet har allerede sørget for adgang til rent drikkevand og sanitet for mange mennesker.

912.000

Liter rent vand givet

9.120

kilo plasticaffald undgået

6.384

tons besparet Co2 udledning​

137

beskyttede træer​

FAQ

Made Blue Foundation er en velgørenhedsorganisation dedikeret til at give adgang til rent drikkevand for dem i nød. Ved at købe vanddispensere fra Borg & Overström deltager og donerer Bentax til dette formål.

Bentax har tilmeldt sig Made Blue med Borg & Overström og donere hvad der svarer til 19.000 liter rent drikkevand. Det matcher den mængde vand der i gennemsnit tappes af en Borg & Overström dispenser i løbet af de første fem år. 

Made Blue's bidrag har blandt andet gjort det muligt at installere en vandtank og filtersystem på Karugaya Primary School, hvilket giver rent vand til drikke og vask. Programmet fokuserer også på uddannelse, hygiejneforbedring og bæredygtighed.

Faciliteterne for rent vand forbedrer ikke kun sundheden, men sparer også tid for børn, der ikke længere behøver at rejse lange afstande for at hente vand. Programmet lægger vægt på uddannelse om rent vands betydning, hygiejne og bæredygtighed.

Ved at vælge en Borg & Overström vanddispenser bidrager du som kunde til Made Blue's mission. Hver bestilt dispenser resulterer i en donation svarende til 19.000 liter rent vand, der hjælper dem i nød. Det er en mulighed for kunderne at tilslutte sig de Bæredygtige Udviklingsmål (SDG) og gøre en positiv indvirkning på global vandadgang.

water_drop

Hvad er

Made Blue

Made Blue er en entreprenant velgørenhedsorganisation, der brænder for at give adgang til rent vand for dem i nød. I øjeblikket bruger én ud af ti personer flere timer hver dag på at hente vand, det er 771.000.000 mennesker. Made Blue arbejder i samarbejde med vandambassadører for at kompensere for vandforbruget af deres produkt, service eller organisation eller for at matche det vand, der spares, med det samme antal liter rent drikkevand i udviklingslande gennem Made Blue.

Med de modtagne donationer styrer Made Blue vandprojekter i udviklingslande ved at samarbejde med det lokale samfund om at udvikle rene vandpumper og vandforsyning, med det formål at lokale tager ejerskab af metoder til at levere rent vand og hygiejne for alle.

Vil du vide mere?

Bliv kontaktet

Udfyld formularen herunder og få mere at vide, om hvordan du kan bidrage til rent drikkevand med Made Blue.

Rapporter

CSR og klimaregnskab

Bentax arbejder kontinuerligt med at forbedre vores indsats og finde nye områder hvor vi kan gøre en forskel. Derfor har vi kortlagt og beskrevet vores arbejde med CSR i vores CSR-rapporter. Vi arbejder også med klimamål gennem Science Based Targets, hvor vi konkret har målt vores udledning af drivhusgasser og sat mål for reduktionen.

I rapporterne præsentere vi vores Klima- og CSR-initiativer og deres resultater, samt vores mål og planer for fremtiden. Vi håber, at denne rapport vil give dig en dybere forståelse af vores indsats og engagement inden for CSR, samfundet og miljøet.

arrow_upward