close
På Fjorden
quote

Vi ønsker at skabe et legende og kulturelt miljø. Et lidt nørdet univers. Det stiller naturligvis store krav til os og de folk vi tager ind. Vi brænder for det vi gør, og det skal vores leverandører også gøre. Da vi valgte at samarbejde med Bentax, var det ud fra gode anbefalinger fra vores netværk. Gode råvare kan løfte en oplevelse til et højere univers, og kaffen som ristes af Bentax er af bedste kvalitet. Derfor nyder vi at nørde og udvikle os samme med Bentax.

Git Becker
Ejer
På Fjorden

På Fjorden er et bageri og en vinbodega, som inviterer på gode kvalitetsoplevelser for alle sanser. Ejeren Git står i spidsen af et yderst engageret team, der sætter en ære i at give gæsterne en god oplevelse.

Da På Fjorden skulle vælge udstyr til caféen faldt valget på et espressoanlæg fra Italienske Carimali, en kværn fra Slingshot og en PUQpress, som sikrer, at espressobønnerne tampes korrekt i portafiltret. Den sorte kaffe brygges på Bunns ICB brygger. Herudover serveres der slow brew kaffe på Hario filterbryggere.

På Fjorden serverer en række forskellige typer kaffe. Fælles for dem alle er, at de er ristet på Bentax’ risteri i Svenstrup. 

arrow_upward