Bentax-Brand-Logo-rgb-250
Menu_klikud.png
Du er logget ind som en anden bruger. Returner til egen bruger.
Se Kurv
Titel:

Penny Lane

Kort Tekst:

”Når folk hører, at vores Penny Lane kaffe kommer fra Bentax, bruger vi faktisk en del tid på at forklare vores kunder, at Bentax er rigtig dygtige til at riste kaffe og er meget mere end blot et firma, der leverer kaffemaskiner.


Vi har mange kunder, som drikker kaffe hos os flere gange om ugen. Kunderne ved, hvad de kan forvente, og de skal kunne genkende smagen hver gang. Vi ved, at vi kan stole på, at Bentax altid leverer en god og ensartet kvalitet. Og så leveres kaffen altid til tiden. ”


Jonas Hütcher-Hejlesen, Ejer Penny Lane 

Billede1
Penny Lane
Billede Tekst1:
Billede2:
Penny Lane
Billede Tekst2:
Billede3:
Penny Lane
Billede Tekst3:
Lang Tekst:

Penny Lane er en af Aalborgs kendte caféer. En hyggelig café, som tilbyder både konditori, bageri og boutique. Penny Lane er kendt for kvalitet, kreativitet og kærlighed til gode råvarer. Derfor har Penny Lane også valgt en traditionel espressomaskine, Carimali’s DivaPro. Maskinen er en moderne professionel espressomaskine, som med den nyeste teknologi støtter baristaen i at kreere alle de klassiske kaffedrikke, som hører sig en café til.  


De dygtige baristaer fra Penny Lane har valgt en Slingshot S75 kværn, en Profondi elektrisk filterrenser og en PUQpress fra Carimali.


Filterkaffen, der serveres i caféen, brygges på en ICB brygger fra Bunn. Inden brygning formales kaffebønnerne på en Bunn multikværn.


Al kaffe, som serveres og sælges i Penny Lane, er ristet under private label i vores risteri i Svenstrup, idet Penny Lane ønsker at tilbyde deres kunder en høj kvalitet af forskellige kaffebønner.  


Penny Lane serverer naturligvis også te. Denne laves på den energibesparende vandvarmer fra Bunn, H5X.

LL Maskiner:
Foto 1:
DivaPRO
Titel:
Foto 1:
Bunn Multikværn
Foto 1:
H5X Bunn vandvarmer
Lang Tekst: