Bentax-Brand-Logo-rgb-250
Menu_klikud.png
Du er logget ind som en anden bruger. Returner til egen bruger.
Se Kurv
Titel:

Systematic A/S

Kort Tekst:

”Vi valgte Bentax da vi sidst havde vores kaffeløsning i udbud. Her var Bentax bedst, både i forhold til pris og kvaliteten på maskiner. Maskinerne er nemme og intuitive at arbejde med, både for de som laver den dagligt service og for vores ansatte, som drikker kaffen. De (maskinerne) lever i den grad op til de krav, som vi har til vores kaffemaskiner. For os er driftssikkerheden særlig vigtig. Maskinerne skal bare virke og skulle det ske at de er ude af drift, leverer Bentax en god og hurtig service.

Generelt er jeg vel egentlig en slags ”Bentax ambassadør” for jeg vil bestemt anbefale Bentax til andre.” 


Johannes Arentzen Bjerre, Service manager Systematic A/SBillede1
Systematic A/S
Billede Tekst1:
Billede2:
Systematic A/S
Billede Tekst2:
Billede3:
Systematic A/S
Billede Tekst3:
Lang Tekst:

Systematic er en virksomhed, som med stor succes leverer it-løsninger med særligt fokus defence, healtcare, digitalisation, intelligence & National Security, Library & Learning og Renewables & Utilities. Virksomhedens hovedsæde ligger i Aarhus, hvor 750-800 af virksomhedens i alt ca. 1.200 ansatte arbejder.


Bentax leverer både kaffe, kaffemaskiner og service - så virksomheden hver dag kan servere tusindvis af kopper kaffe til både medarbejdere og gæster.


Systematic har valgt at installerer ca. 18 Thermoplan maskiner af modellen BW4 C CTM2. Kaffen som drikkes på Systematic er All Day Espresso økologisk og Bentax Blend 850 som ligeledes er økologisk.

LL Maskiner:
Lang Tekst: